Jitske Van de Veire bijt van zich af na erg nare reacties op intieme bedfoto Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jitske Van de Veire bijt van zich af na erg nare reacties op intieme bedfoto

Jitske Van de Veire bijt van zich af na erg nare reacties op intieme bedfoto

Jitske Van de Veire kondigde recent aan dat zij en haar vriendin Dym verloofd zijn. Nu deelt de dochter van Peter Van de Veire een intieme foto van hun tweetjes, maar al snel krijgt ze enkele minder leuke reacties te horen.

Jitske Van de Veire, de dochter van dee bekende radiopresentator Peter Van de Veire, vormt al even een koppel met Dym. De twee maakten onlangs ook nog zeer heuglijk nieuws bekend, want ze zullen binnenkort in het huwelijksbootje stappen. "Ja, voor altijd", schreef Jitske toen bij een foto van haar grote verlovingsring.

Het verliefde stelletje deelde onlangs opnieuw een bijzonder kiekje. Zo krijgen we de twee al zoenend in bed te zien. Een zeer intiem en mooi moment, maar toch krijgt Jitske enkele nare reacties te verduren. "Wie is het mannetje?", schrijft een van haar volgers. Op haar Instagramverhaal reageert ze daar nu op.

Ze post een schermafbeelding van de reactie en laat weten wat haar antwoord is op de vraag. "Niemand", klinkt het kort en bondig. "Dat is het punt van twee vrouwen samen", zegt Jitske. Toch is dat niet de enige ongepaste reactie die er te lezen valt. "Mag ik erbij?", aldus een van haar andere volgers.

Jitske Van de Veire bijt van zich af na erg nare reacties op intieme bedfoto

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws