Joe-presentatrice Anke Buckinx valt door de mand: "Ik schaam me dood" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joe-presentatrice Anke Buckinx valt door de mand: "Ik schaam me dood"

Joe-presentatrice Anke Buckinx valt door de mand: "Ik schaam me dood"

Dit weekend verscheen er een opvallend interview met Anke Buckinx in de krant waarin ze meer vertelt over haar gezonde levensstijl. Volgens haar Joe-collega Sven Ornelis klopt er zo goed als niets aan dat artikel en hij noemt het zelfs fake news.

Sven Ornelis heeft het op Joe gehad over het nieuwe interview dat verschenen is in De Morgen. Daarin praat Anke Buckinx over haar passie voor lopen. “Drie keer per week een halfuurtje lopen helpt mij om mijn hoofd leeg te maken”, “Lopen brengt structuur in mijn leven en maakt mij een fijnere mens” en “Ik zit veel beter in mijn vel”, zegt de presentatrice onder meer in het interview.

Vooral het slot van het artikel slaat Sven met verstomming. “Ik had nooit gedacht dat lopen iets voor mij zou zijn, maar wie weet is er wel een Élodie Ouédraogo aan mij verloren gegaan”, aldus Anke. “Fake news in de krant”, heeft Sven er alleen maar over te zeggen. Hij verklapt namelijk dat zijn collega helemaal niet zo sportief is als dat ze doet uitschijnen.

“Er klopt heel veel niet aan”, geeft ze dan ook eerlijk toe. Ze legt wel uit dat ze het interview gegeven heeft toen ze de intentie had om het lopen weer vol te houden. “Ik schaam me dood”, zegt Anke nog. De radiostem verklapt ook dat haar partner Tom het artikel heeft gelezen. “Pff, wat een zever is dat”, zei hij meteen. "Ja, het is héél erg, hé", besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws