Rik Verheye krijgt het zwaar te verduren na relatiebreuk met Ella Leyers Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Rik Verheye krijgt het zwaar te verduren na relatiebreuk met Ella Leyers

Rik Verheye krijgt het zwaar te verduren na relatiebreuk met Ella Leyers

In september werd Vlaanderen een showbizzkoppel rijker: Rik Verheye en Ella Leyers. Helaas was hun romance maar van korte duur. Bij Studio Brussel vertelt de acteur nu openhartig hoe het een maand na de breuk met hem gaat.

Het leek erop dat ze eeuwig zouden samenblijven. Na amper drie maanden verloofden Rik Verheye en Ella Leyers zich. Maar in februari raakte bekend dat het koppel na zes maanden helaas een punt had gezet achter hun relatie. Hoe moeilijk het ook is, Rik slaat zich er stilaan door. "Het gaat goed met mij", vertelt de ‘Nonkels’-acteur bij StuBru.

"Ik ben me vooral aan het focussen op alles wat er wel is, op de geweldige dingen die er zijn in het leven”, besluit Rik. “Ik moet ook gewoon keihard werken, dat helpt. Ik ben heel veel bij mijn familie en vrienden, en we gaan verder.” Maar toch wordt het hem niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Een breuk in het openbaar verwerken, is niet evident.

Zo wordt Rik er regelmatig over aangesproken. “Onlangs op de voetbal, twee echt achterlijke gasten komen naar mij en zeggen: ‘Ah, Rik, goed gedaan, hé, vent! Uit elkaar met je lief en in de Dag Allemaal!’”, vertelt de acteur op de radio. Maar hij laat het niet aan zijn hart komen. "Je moet doorgaan, hé”, aldus Rik. “Het is eigenlijk een interessante periode, omdat je veel over dingen nadenkt. Heel boeiend. Ik zie het als een geschenk.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws