Na exit van Lindsey: ex-'Big Brother'-finaliste Liese haalt uit naar bewoners Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na exit van Lindsey: ex-'Big Brother'-finaliste Liese haalt uit naar bewoners

Na exit van Lindsey: ex-'Big Brother'-finaliste Liese haalt uit naar bewoners

Gisteren moest Lindsey het ‘Big Brother’-huis verlaten. Charlotte, Jason, Bart en Jolien zetten de laatste week en dus de laatste rechte lijn in naar de finale van deze zaterdag. Liese Luwel, die in het eerste seizoen derde werd, heeft een niet mis te verstane boodschap voor de kandidaten, nu de laatste dagen ingezet zijn.

In hun ‘after talk’-show ‘No Biggie’ laten oud-deelneemsters Liese Luwel en Naomi Timmermans hun licht schijnen op het huidige seizoen van ‘Big Brother’. Daarin lieten ze nu duidelijk merken dat ze teleurgesteld zijn in de overgebleven bewoners. Vooral Bart en Jason krijgen het hard te verduren.

“Het is naar boven gekomen dat Bart en Jason veel irritaties hebben over de andere bewoners”, legt Naomi uit. “Ik snap dat, wij hebben dat ook gevoeld. Maar ik vind het gewoon jammer.” Zeker nu ze nog maar met zijn vieren overblijven. “Het is altijd zo rood-blauw, maar lig gewoon bij elkaar op de kamer”, denkt Liese erover. “Je bent naar die finale toe aan het gaan. Doe dat gewoon als één groep, maak het gewoon gezellig met elkaar. Het is de leukste tijd die je hebt.”

“’Big brother’ is meer dan gewoon spelletjes spelen en tactisch nadenken. Het is ook in een groep leven en het al die weken lang gezellig maken”, gaat Naomi verontwaardigd verder. “Hoe graag ik Jason ook heb, hij laat zich te veel meeslepen in al dat tactisch gedoe. Amuseer je gewoon”, vindt Liese. “Ik heb bijvoorbeeld zo gelachen met Ali en dan is het jammer dat zo iemand, die zich duidelijk amuseer, dan moet vertrekken”, aldus de finaliste uit seizoen één.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws