Julie Vermeire zet mama Eva Pauwels op haar plaats: "Dat was een koude douche" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julie Vermeire zet mama Eva Pauwels op haar plaats: "Dat was een koude douche"

Julie Vermeire zet mama Eva Pauwels op haar plaats: "Dat was een koude douche"

Eva Pauwels, de mama van Maxime en Julie Vermeire, kampte enkele jaren met een alcoholverslaving. Ze herviel een paar keer, maar door een scherpe boodschap van haar dochter is ze toch kunnen stoppen met het drinken van alcohol.

Eva Pauwels is de ex-vrouw van Jacques Vermeire. De twee waren zo’n vijf jaar getrouwd en scheidden in 2001. Eva Pauwels heeft het toen verschillende jaren erg moeilijk gehad. Ze had een alcoholprobleem en had daardoor zelfs een hele tijd geen contact met haar kinderen Maxime en Julie.

Ondertussen is Eva al even sober, maar dat was niet gemakkelijk. “Vier jaar geleden zat ik heel diep en heb ik me laten opnemen in een instelling”, vertelt ze aan Dag Allemaal. Toen ze bij de psycholoog zat met Julie, had haar dochter een scherpe boodschap. “‘Mama, dit is je allerlaatste kans.’ Met de vuist op tafel, hé: ‘Verkloot het niet, denk er zelfs niet aan om te hervallen.’ Dat was een koude douche”, klinkt het.

Uiteindelijk hebben Maxime en Julie er dus wel voor gezorgd dat ze bleef doorzetten. “Mijn kinderen hadden me vaak zien mislukken, vaak zien opgenomen worden. Ik wou die laatste kans 100% grijpen”, legt ze uit. “Ik ben ervoor gegaan en sindsdien heb ik geen druppel meer aangeraakt”, zegt ze trots.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws