"Kan niet geloven dat ik dit mag typen": Mathieu Terryn deelt bijzonder nieuws

221010MATHIEUTERRYNVTM
Mathieu Terryn is volledig in de wolken. Vanochtend was de Bazart-frontman te gast bij Studio Brussel en daar mocht hij fantastisch nieuws bekendmaken. Intussen heeft hij dit ook gedeeld op zijn Instagrampagina en al snel wordt hij overstelpt met reacties van zijn fans.
Mathieu Terryn kennen de meeste vooral als de zanger van de band Bazart. Samen met zijn bandleden Simon Nuytten en Oliver Symons stond hij al op de grootste podia van ons land. Echter is het al een tijdje geleden dat ze nog hebben opgetreden. Gelukkig komt daar nu verandering in, want bij Studio Brussel verklapt de zanger groot nieuws.
Zo zullen ze eind dit jaar in het Antwerpse Sportpaleis staan. "Ik kan niet geloven dat ik dit mag typen maar op 23 december 2023 keren we terug naar het Sportpaleis", klinkt het trots op Instagram. "Onze eerste zaalshow sinds 2021 en ik beloof dat het een gigantisch feest wordt", schrijft Mathieu.

Enthousiasme

Bovendien verklapt hij ook dat de band tijdens dit optreden vergezeld zal worden door enkele muzikale gasten. "We komen trouwens niet alleen... Maar daarover later meer", aldus de zanger. Zijn fans kunnen alvast beginnen aftellen. "Ja joepie, nu al zot veel zin in", "OMG", "Ja kijk dit dan, helemaal hyped en klaar voor een bangelijk feestje", "OMG", "Zoveel zin in", "Yes", "Ik kom", "Top", "Ja, eindelijk", "Feest", "Geweldig" en "Kan niet meer wachten", reageren zij onder meer.