Karen Damen doet lelijk boekje open over K3-periode : "Dat wil ik nooit meer" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen doet lelijk boekje open over K3-periode : "Dat wil ik nooit meer"

Karen Damen doet lelijk boekje open over K3-periode : "Dat wil ik nooit meer"

Karen Damen (49) is alomtegenwoordig. Zo is ze momenteel te zien in 'Familie', 'Milo' en als presentatrice van 'Wat Zou Jij Doen?'. Toch ziet ze erop toe dat het niet allemaal te veel wordt, wat tijdens haar periode bij K3 wel het geval was. Daarover praat ze nu openhartig in Primo.

"Toen ze me voor 'Milo' vroegen, heb ik meteen gezegd dat ik geen al te grote rol wilde", vertelt Karen in het weekblad. "Want het gevoel onmisbaar te zijn en de verantwoordelijkheid die erbij hoort, dat kan ik niet meer aan. Da's een gevolg van m'n periode bij K3. Omdat wij altijd met drie op het podium moesten staan, kon ik het me nooit veroorloven om afwezig te zijn", vertelt de actrice.

Zo was ziek afbellen een groot taboe. "Ja, dat ging niet. Tijdens een opvoering van de musical 'Doornroosje' stond ik eens met 39 graden koorts op het podium. Je móet wel, hè. De mensen hebben betaald, en de duizenden kinderen zitten te wachten in de zaal. Maar dus: nee, dat wil ik niet meer. Het leven als K3'tje was bij momenten echt gekkenwerk", aldus Karen. Soms moesten ze meer dan vijftig optredens afwerken op drie weken tijd.

Helikopter

"Ik zou het nu niet meer kunnen", zegt Karen daarover. "Het was voortdurend van hier naar daar. Soms werden we zelfs met een helikopter naar de volgende locatie gevlogen, omdat we het anders niet op tijd zouden halen. En wat deden we dan? Slapen in de helikopter. In plaats van te genieten van de ervaring en het uitzicht. Sommige mensen doen zoiets maar één keer in hun leven! Het toont dus wel aan hoe zot het allemaal geweest is destijds", besluit het voormalige K3'tje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws