Kato en Tom van The Starlings kondigen enorme verrassing aan: "Let's do this" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kato en Tom van The Starlings kondigen enorme verrassing aan: "Let's do this"

Kato en Tom van The Starlings kondigen enorme verrassing aan: "Let's do this"

Zeven artiesten nemen het binnenkort tegen elkaar op in de preselecties voor het Eurosongfestival. Op 14 januari komt de grote winnaar uit de bus tijdens een liveshow in Paleis 12. Dan weten we eindelijk wie de eer van België zal verdedigen in de grote zangwedstrijd.

Nog even geduld. Elke dag komen we een stapje dichter bij de langverwachte preselecties. Om het wachten een beetje draaglijker te maken, deelde ‘Eurosong 2023’-presentator Peter Van de Veire zojuist geweldig nieuws op Instagram. Elke artiest probeert het publiek te overtuigen met 2 nummers. En die kan je nu al beluisteren.

“BAM! Ze zijn er. De 14 songs van onze 7 kandidaten van ‘Eurosong 2023’. Voorlopig korte stukjes om jou Eurocrazy te maken”, schrijft hij. Alle voorproefjes zijn te vinden op VRT MAX. Een van die zeven namen is The Starlings, ofwel Kato Callebaut en Tom Dice. Op Instagram trakteren zij hun fans meteen dolenthousiast op hun twee spetterende songs.

Voor de fans van The Starlings was het deze ochtend dus in ieder geval leuk wakker worden. “Beide supermooie songs, wow!”, “Krachtige nummers, daar zit nogal passie in”, “Moeilijk kiezen”, “Allebei heel mooi, geeft me kippenvel”, “Wat een talent”, “Toppers”, “Zo trots op jullie” en “Jullie zijn fantastisch”, willen Kato en Toms volgers kwijt. “Let’s do this”, besluiten ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws