Kijkers doen opvallende ontdekking in 'Thuis': "Gebeurt nooit meer" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kijkers doen opvallende ontdekking in 'Thuis': "Gebeurt nooit meer"

Kijkers doen opvallende ontdekking in 'Thuis': "Gebeurt nooit meer"

In een soap als 'Thuis' veranderen er voortdurend dingen. Nu hebben de kijkers wel iets heel opvallends opgemerkt.

Vroeger werd de Dreef in Ternat vaak gebruikt om scènes op te nemen van 'Thuis'. Maar de laatste tijd komt de inmiddels beroemde straat zelden nog in beeld. Dat stelde een trouwe kijker vast.

"Het valt mij op dat 'Thuis' geen scènes meer heeft aan de Dreef in Ternat, waar ik in de buurt woon ... Ik heb de indruk dat daar vroeger meer gedraaid werd dan vandaag", klinkt het op 'Hier kom ik Thuis', de officiële Facebookgroep van 'Thuis'. "Er werden inderdaad vroeger meer scènes gedraaid in Ternat en omstreken", zegt een andere fan.

Manhattan Studio

"Ja, nu wordt er vooral gedraaid in Leuven", reageert iemand anders. Zo vinden de opnames voornamelijk plaats in de Manhattan Studio in Leuven. Toch zal Ternat binnenkort opnieuw in beeld komen. Zo zijn de makers momenteel op zoek naar een koppel met een kind om op 22 november te komen figureren in Ternat. Benieuwd of we binnenkort de Dreef dan nog eens in beeld zullen zien!

Kijkers doen opvallende ontdekking in 'Thuis': "Gebeurt nooit meer"
Frank in 'Thuis' met op de achtergrond de bekende Dreef in Ternat. 
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws