Viktor Verhulst verbaast papa Gert Verhulst met verrassende keuze: "Hij begon me spontaan uit te lachen"

231116viktorverhulstgertverhulstphotonews
Viktor Verhulst heeft een nieuw doel in zijn leven. Als alles goed gaat, wordt de presentator binnenkort namelijk helikopterpiloot. Tot groot jolijt van papa Gert Verhulst, die opnieuw een reden heeft om zijn zoon te plagen.
Viktors plan staat vast: vier maanden opnieuw op de schoolbanken, vervolgens drie dagen per week én dan nog 45 tot 60 uren in de lucht. “Het is niet simpel, die theorie”, zegt de presentator in Het Laatste Nieuws. “Normaal doe je daar een jaar over, maar ik heb een verkort traject gekozen. Van de vliegwetten tot fysica, vluchtplanning en radio- communicatie: ik moet voor alle negen vakken minstens 75% halen.” Maar dat moet haalbaar zijn, zegt Viktor vastberaden om te slagen, nu hij voor het eerst in zijn leven graag naar school gaat.
“Nu kies ik echt voor een studie die mij door niemand wordt opgelegd, dit is puur uit eigen interesse. Helemaal anders dan de opleiding Handelswetenschappen die ik jaren geleden begon, maar nooit afmaakte”, legt Viktor uit. En toch trok Gert Verhulst grote ogen toen zijn zoon hem het nieuws kwam vertellen. “Hij begon spontaan te lachen”, herinnert Viktor zich, zeker toen Gert hem voor het eerst in uniform zag. “’t Is ook een grappig zicht, maar hij steunt me volledig hoor. Binnenkort mag hij meevliegen, als hij dúrft.”

Sexy

“Ik denk dat mijn vriendin als eerste gaat instappen, zij is daar niet zo angstig in en vertrouwt me”, zegt Viktor. Sarah Puttemans reageerde dan ook een pak beter dan Gert toen ze haar wederhelft in uniform zag. “Toen ik thuiskwam in mijn blauwe pilotentrui met strepen op kreeg ik direct een goedkeurende blik. Sarah vindt het wel sexy”, lacht Viktor.