Stappen Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker in het huwelijksbootje? MNM-presentatrice onthult toekomstplannen

231026maureenvanherberghensiegdedonckerinstagram
Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker zijn trotse ouders van een dochtertje, Nelle (2). Het koppel begint bovendien ook voorzichtig van een tweede kindje te dromen. Maar zullen binnenkort ook de huwelijksklokken luiden?
Maureen en Sieg zijn intussen al meer dan vier jaar gelukkig samen. “We zijn niet holderdebolder verliefd geworden, maar kenden elkaar al vrij goed toen we een relatie begonnen”, vertelt Maureen over hun relatie in Primo. “We merkten dat we heel compatibel waren en over veel dingen hetzelfde dachten. Dat zorgde snel voor een stevig fundament.” Ook voor de opvoeding van Nelle en over hoe ze als gezin in het leven willen staan, zit het koppel op dezelfde lijn. “We zijn ook allebei harde werkers. Ja, er zijn veel parallellen tussen Sieg en mij.”
De komst van hun dochtertje heeft die band bovendien alleen maar sterker gemaakt. “Nelle heeft een nieuwe schuif aan emoties opengetrokken waarvan we niet wisten dat ze bestonden”, legt Maureen uit. “We staan soms minutenlang wezenloos te kijken naar onze dochter. Het doet ons toch stilstaan, hoor. Het lijkt iets gewoons, maar het blijft een wonder. Mogen thuiskomen met ons drietjes is de max.”

Geen huwelijk

Toch wil het koppel hun liefde niet per se bezegelen met een huwelijk. “Nee, hoor. Als alles blijft zoals het nu is, zullen we al heel content zijn”, besluit Maureen. “Iedereen is gezond, we hebben allebei een fijne job, we wonen in een leuk huis en hebben een stralende kleuter. Alles gaat goed”, aldus de MNM-presentatrice. “Alles wat daar nog bovenop komt, is gewoon mooi meegenomen.”