Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Maureen Vanherberghen en Sieg De Doncker hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Maureen Vanherberghen vormt al meer dan vier jaar een prachtig koppel met Sieg De Doncker. Twee jaar geleden bezegelden ze hun liefde met een dochtertje, Nelle. Maar wordt hun gezinnetje straks nog groter?

Begin september maakte Maureen Vanherberghen de overstap van Qmusic naar MNM, onder andere om in het weekend meer tijd te hebben voor haar dochter. Het moederschap bevalt haar dan ook enorm. “In het begin vond ik het heel raar om mama genoemd te worden, maar ondertussen ben ik het gewoon. En ja, het is fantastisch”, vertelt de radiostem in Primo. “We zijn echte gelukzakken. Dat zeggen Sieg en ik elke dag. We zijn er ons elke dag van bewust hoe goed we het hebben.”

Hun dochtertje heeft hun band dan ook alleen maar versterkt. “Nelle heeft een nieuwe schuif aan emoties opengetrokken waarvan we niet wisten dat ze bestonden. We staan soms minutenlang wezenloos te kijken naar onze dochter. Ik denk dat elke ouder dat wel ervaart”, aldus Maureen. “Het doet ons toch stilstaan, hoor. Het lijkt iets gewoons, maar het blijft een wonder. Mogen thuiskomen met ons drietjes is de max.”

Gezinsuitbreiding

Een tweede kindje zou dan ook de kers op de taart zijn. “Sieg en ik willen sowieso nog een kindje”, onthult Maureen. Maar er zit in ieder geval geen haast achter. “We hebben daar geen datum op geplakt. Dat was bij Nelle ook niet het geval. Het gebeurde gewoon. Wel, dat zal bij het tweede ook zo zijn”, besluit de ‘Vlaanderen Vakantieland’-presentatrice.

Populair

Laatste nieuws