Kobe Ilsen krijgt verlossend nieuws van dokter over zeldzame ziekte van zoontje Magnus (1) Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kobe Ilsen krijgt verlossend nieuws van dokter over zeldzame ziekte van zoontje Magnus (1)

Kobe Ilsen krijgt verlossend nieuws van dokter over zeldzame ziekte van zoontje Magnus (1)

Op 16 mei 2022 verwelkomden Kobe Ilsen en Sara Vermassen hun eerste kindje, hun zoontje Magnus, samen. Helaas was van een roze wolk geen sprake. De baby werd al snel opgenomen in het ziekenhuis en leek aan de zeldzame aandoening Hirschsprung te lijden. Maar nu kunnen de bezorgde ouders eindelijk opgelucht ademhalen.

Meteen na de geboorte werd Magnus opgenomen in het ziekenhuis. Vele onderzoeken later werd maar niet duidelijk wat er scheelde met de kleine spruit, tot de dokters dachten dat hij de ziekte van Hirschsprung had. Dat is een aangeboren aandoening waarbij de darm de ontlasting opstapelt. “Magnus wil nauwelijks nog eten en kan geen stoelgang maken”, schreef Sara Vermassen toen op Instagram.

Intussen zijn we een jaar verder en kregen Kobe en Sara eindelijk fantastisch nieuws te horen. Magnus heeft de ziekte níet en is weer kerngezond na dit jaar vol ernstige darmproblemen. “Er is niks mis met zijn zenuwstelsel. Hij heeft geen operaties moeten ondergaan, we hebben het probleem kunnen aanpakken met een aangepast dieet”, vertelt Kobes vriendin opgelucht in Het Laatste Nieuws. “Daarnaast gaven we hem ook aangepast melkpoeder en gingen we met ons zoontje naar de osteopaat.”

Wereld van verschil

En dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Hun zoontje is er volledig doorgekomen. “Magnus eet weer goed en zijn darmen werken opnieuw perfect. De eerste keer dat we een vuile pamper hadden, was het groot feest”, weet Sara te vertellen. “Het betekent een wereld van verschil voor de kleine spruit. Je ziet gewoon dat hij veel gelukkiger is. We moeten geen lavementen meer zetten en dat is echt een verademing voor Magnus”, stelt de trotse mama gerust. “Het is een heerlijk ventje, eentje met veel pit.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws