Koen Crucke moet dringend iets kwijt over 'Samson'-collega Marie Verhulst Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke moet dringend iets kwijt over 'Samson'-collega Marie Verhulst

Koen Crucke moet dringend iets kwijt over 'Samson'-collega Marie Verhulst

Marie Verhulst heeft heel wat te vieren. En dat hebben we het niet over de naderende feestdagen. Marie mag zich namelijk al drie jaar het baasje van Samson noemen. Dat wordt uitgebreid gevierd tijdens haar eerste kerstshows met haar harige vriend.

Het is exact drie jaar geleden dat Gert Verhulst de fakkel doorgaf aan zijn dochter Marie. En nog steeds blijft Samson haar grootste focus. “Hij (Gert Verhulst, red.) weet dat ik Samson niet zie als een opstapje naar andere dingen. Samson is mijn eindstation en ik wil nog minstens 30 jaar zijn baasje zijn”, besluit Marie in Story.

Hoe kan dat ook anders met zulke fijne collega’s aan je zijde. En dat gevoel is wederzijds. Haar tegenspelers zetten Marie stevig in de bloemetjes op Instagram. “Marie, vandaag exact drie jaar het baasje van Samson”, schrijft Walter Baele (Van Leemhuyzen) bij een foto van de cast. “We zijn klaar voor de eerste kerstshow met Marie”, laat ook Walter De Donder (Meneer de burgemeester) dolenthousiast weten.

Op deze manier willen ze hun collega ook meteen feliciteren met deze grote mijlpaal. Net zoals Koen Crucke (Alberto). “Vandaag is het net drie jaar geleden dat Marie het nieuwe baasje van Samson is geworden. Proficiat en heel veel succes met de shows”, moet hem van het hart.

Bron: Instagram Stories

Koen Crucke moet dringend iets kwijt over 'Samson'-collega Marie Verhulst

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws