Koen Crucke zit in zak en as na zwaar verlies: "Ik zal je nooit vergeten!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke zit in zak en as na zwaar verlies: "Ik zal je nooit vergeten!"

Koen Crucke zit in zak en as na zwaar verlies: "Ik zal je nooit vergeten!"

Eerder deze week kwam het trieste nieuws naar buiten over het overlijden van Will Ferdy. Koen Crucke heeft het sindsdien erg moeilijk en hij deelt nu een emotionele boodschap op sociale media.

Vorige week moest Vlaanderen nog afscheid nemen van Nicole Josy, de zangeres van Nicole & Hugo, maar afgelopen dinsdag sloeg het noodlot opnieuw toe. Zanger Will Ferdy is overleden op 95-jarige leeftijd. Hij is onder meer bekend van zijn hit ‘Christine’ en hij was de eerste BV die zich in de jaren 70 outte als homoseksueel.

Dit zeer trieste nieuws sloeg in als een bom. Ook Koen Crucke is momenteel kapot van verdriet. Dat laat hij zelf weten op zijn Instagrampagina, want hij deelt een erg pakkend bericht. “Lieve, lieve Will, ik ga je heel erg missen”, schrijft hij. “Je hebt nu waarschijnlijk rust gevonden. Ik zal je nooit vergeten”, aldus Koen.

Vervolgens deelt hij ook nog beelden van de twee samen op het podium. “Onze momenten samen op scène zijn in mijn hart gegrift”, zegt Koen. In de commentaren staat het vol met steunbetuigingen van zijn volgers. “Sterkte Koentje, dat zijn er twee te kort op elkaar”, “Dikke knuffel” en “Veel sterkte”, reageren ze meermaals.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws