Koen Wauters heeft verrassend nieuws over liefdesleven: "Dacht niet dat het kon" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Wauters heeft verrassend nieuws over liefdesleven: "Dacht niet dat het kon"

Koen Wauters heeft verrassend nieuws over liefdesleven: "Dacht niet dat het kon"

Zo’n drie jaar geleden kwam er een einde aan het sprookjeshuwelijk van Koen Wauters en Valerie De Booser. Na 17 jaar lief en leed met elkaar te delen, zetten ze in 2020 een punt achter hun relatie. Maar hoe zou het nu bij de zanger in de liefde gaan?

We zijn intussen drie jaar later en Valerie De Booser gaat nog steeds als vrijgezel door het leven. "Ik ben al een hele tijd single nu”, vertelde Koens ex-vrouw onlangs in Nina. “Eerlijk? Mama is op haar eigen ook zó goed. Ze is sterker dan ooit”, dacht dochter Zita Wauters erover. “Maar als ze gelukkig is met iemand, des te beter. Ik zou dat nooit willen tegenhouden.” Haar vader zou ze natuurlijk hetzelfde geluk toewensen, maar ook bij hem is daar nog geen sprake van.

Koen krijgt nochtans genoeg liefdesverklaringen in zijn inbox. “Ja, dat gebeurt. Maar da's echt niet iets waarmee ik nu bezig ben of mijn tijd ga insteken. Dat negeer ik zelfs compleet”, vertelt de zanger in Primo. “Ik weet trouwens nog maar sinds kort dat veel mensen me al chatberichtjes stuurden via Instagram. Chatberichten die alleen ik kan lezen. Nono wees me daar recent op”, lacht hij.

Niet mee bezig

Dat toont aan in hoeverre Koen met de liefde bezig is. “Ik wist het bestaan daar zelfs niet van en dacht dat je enkel kon reageren onder een post. Tussen die pas ontdekte berichten zaten toch ook wel verzoekjes en aanzoekjes, maar ik herhaal: daar ben ik totaal niet mee bezig”, onderstreept hij. De 'Alles voor de Spelen'-presentator laat het gewoon allemaal op zich afkomen.

“En verder ga ik daar niet over uitweiden”, besluit hij. “Laat me eerst maar dit avontuur ('Special Forces: Wie durft wint’ op VTM, red.) tot een goed einde brengen”, knipoogt Koen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws