Koen Wauters krijgt bittere pil te slikken: "Ik ben er het hart van in" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Wauters krijgt bittere pil te slikken: "Ik ben er het hart van in"

Koen Wauters krijgt bittere pil te slikken: "Ik ben er het hart van in"

Brute pech voor Koen Wauters. Hij mag toch niet deelnemen aan de Dakar-rally in Saudi-Arabië waar hij al zo lang naar uitkeek. Dat vertelde hij deze ochtend op Qmusic.

“Het doet mij heel veel pijn om te zeggen dat ik de Dakar-rally dit jaar niet ga kunnen rijden", vertelde Koen Wauters deze ochtend diep bedroefd bij Maarten en Dorothée op Qmusic. De racewagens van Koen en zijn team werden helaas afgekeurd tijdens een controle in Marseille.

De mecaniciens hebben er dag en nacht aan gewerkt, maar toch bleken de auto’s niet in orde. “Lang verhaal kort: ze hebben ons wandelen gestuurd”, zei Koen. “Ze waren heel streng. Ze waren onverbiddelijk, weliswaar met veel medeleven”, klinkt het bij de zanger.

Dit zou de veertiende keer zijn dat Koen deelnam aan de Dakar-rally. Binnenkort brengt hij er zelfs een boek over uit. Of hij volgend jaar opnieuw van de partij is, laat hij nog in het midden. “Het is echt nog te vers. We hebben hier een heel jaar aan gewerkt en iedereen is er het hart van in. Ik heb er zelfs slecht van geslapen”, aldus Koen. “We geven niet op, maar dit is een harde klap.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws