Koen Wauters krijgt pijnlijke boodschap te horen van zijn kinderen Zita en Nono Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Wauters krijgt pijnlijke boodschap te horen van zijn kinderen Zita en Nono

Koen Wauters krijgt pijnlijke boodschap te horen van zijn kinderen Zita en Nono

Koen Wauters heeft twee kinderen, Zita Wauters (18) en Nono Wauters (17) uit zijn huwelijk met Valerie De Booser, dat drie jaar geleden op de klippen liep. Maar wat de zanger nu van zijn kinderen hoort, dat was toch even slikken.

In ‘Special Forces: Wie durft wint’ bewijst Koen Wauters dat hij nog vol leven zit. Op zijn 55ste nog even energiek zijn als hem, slechts weinigen doen het de zanger en presentator na. Koen zit duidelijk beter in zijn vel dan ooit tevoren. “Maar dat komt omdat ik het geluk had om altijd te mogen doen wat ik graag doe”, beseft hij in Primo. “Daar ben ik heel dankbaar voor. En mijn lichaam en geest zijn dat bijgevolg ook.”

Ook zijn kinderen, Zita en Nono, zullen wellicht blij zijn met zo’n energieke papa. “Ik denk het, ja”, zegt Koen. “Maar als ik thuis ben, ben ik vooral gewoon heel graag thuis. Ook daarin heb ik meer rust gevonden. Al klink ik nu precies stokoud”, lacht hij. “Het lukt me ook perfect om in mijn eentje te genieten van een rustige avond. En het is niet omdat ik vaak alleen thuis ben, dat ik daar meer of minder van geniet. Ook als mijn kinderen er zijn, durf ik 's avonds al eens chillen, de honden snel uitlaten en op tijd mijn bed in.”

Lachen met me

“Omdat ik voel dat ik dat nodig heb”, besluit de zanger. En dan lachen zijn kinderen eens goed. “Dan vinden Zita en Nono me natuurlijk meteen een bompa”, klinkt het. “Al zien ze me ook elke dag sporten. Zij schrikken er al niet meer van dat ze me in een fietsbroek in de keuken zien staan. Ze weten dat ik nog energiek ben, maar ze lachen er dus ook weleens mee als ik in de zetel lig te zappen”, vertelt hij. Maar gelukkig is hun vader vergevingsgezind. “Ach, ik blijf ze doodgraag zien”, aldus Koen.

Populair

Laatste nieuws