Koen Wauters schrikt op van Stan Van Samang: "Zoiets heb ik nu nog nooit meegemaakt" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Wauters schrikt op van Stan Van Samang: "Zoiets heb ik nu nog nooit meegemaakt"

Koen Wauters schrikt op van Stan Van Samang: "Zoiets heb ik nu nog nooit meegemaakt"

Speciaal voor de tiende reeks maakt Stan Van Samang binnenkort opnieuw zijn opwachting in ‘Liefde voor Muziek’. Zijn deelname heeft indertijd dan ook heel wat teweeggebracht. Tot grote verbazing van Koen Wauters, die met Clouseau ook te zien zal zijn in het komende jubileumseizoen.

Het tiende seizoen wordt een bijzondere verjaardagseditie met enkele spraakmakende acts van de voorbije seizoenen. Onder anderen Clouseau, Regi en K3 gaan opnieuw mee op muzikale reis. Maar bij geen enkele artiest was de impact van het muziekprogramma zo groot als bij Stan Van Samang. Uit ‘Liefde voor Muziek’ zijn al heel wat grote hits voortgekomen, maar de allereerste kwam op zijn naam.

Zo scoorde Stan een nummer 1-hit met ‘Goeiemorgend, goeiendag’ van Slongs Dievanongs, maar vooral zijn versie van Christoffs’ 'Een ster' prijkte wekenlang op één. Het nummer stond bijna een jaar lang in de Ultratop. “Ineens trad ik op in het Sportpaleis (hij vulde de Lotto Arena en het Sportpaleis elk vijf keer, red.) en stond ik in recordlijstjes naast Bruce Springsteen. Niet normaal”, herinnert de zanger zich in Het Laatste Nieuws.

Stomverbaasde Koen

Om nog maar over zijn twee MIA’s en ‘Zomerhit’-trofee te zwijgen. 'Een ster' haalde zelfs vijf keer platina. “Ik weet nog dat Koen Wauters naar me toe kwam en zei: ‘Het is héél lang geleden dat ik zoiets heb gezien’”, vertelt Stan. “Mijn carrière en leven zijn sindsdien veranderd, daar moeten we niet onnozel over doen. Afgelopen week nog trad ik op en al na het tweede nummer riep iemand 'Een ster', net zo lang ik het op het einde van de show speelde. Als ik het niet speel, joelen mensen me uit…”, lacht de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws