"Krijg het warm vanbinnen": Kim Van Oncen ontroerd door wat haar kindjes nu doen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Krijg het warm vanbinnen": Kim Van Oncen ontroerd door wat haar kindjes nu doen

"Krijg het warm vanbinnen": Kim Van Oncen ontroerd door wat haar kindjes nu doen

Kim Van Oncen en haar partner Niels De Jonck zijn intussen tien jaar samen. Thuis hebben ze intussen ook twee schatten van kinderen rondlopen, zoveel is duidelijk. Want wat haar zoon voor zijn kleine zus doet, laat niemand koud. Zeker Kim niet.

Op Instagram deelt Kim Van Oncen een wondermooie video van haar zoontje Jack en dochtertje Stella. Tijdens een ritje met de bakfiets houdt Jack zijn zusje de hele tijd stevig vast, omdat de lentetemperaturen het helaas laten afweten. Schattig! “Ze had het koud. En ik kreeg het heeeeeeel warm vanbinnen”, schrijft de Radio2-presentatrice ontroerd. En Kim is niet alleen. Ook haar volgers vallen als een blok voor haar oogappels.

“Kippenvel!”, “Zo lief! Zo zorg dragen voor elkaar”, “Hoe schoon is dat!”, “Je rijkdom”, “Zo mooi en puur”, “Mah, zo schattig”, “Wat een cuties”, “Zo zorgzaam, ik snap dat je er warm van kreeg”, “Daar wordt ik instant gelukkig van”, “Goud waard” en “Je mag fier zijn”, lezen we in de comments. “Ooooh”, reageert ook ‘Arcadia’-actrice Lynn Van Royen. “Oh, zeg! Smelt smelt”, schrijft Dina Tersago vertederd. “Gewoonweg prachtig”, moet Natalia besluiten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws