Eerste Boer zkt Vrouw-koppel al zeker uit elkaar? "Spijt dat het zo is gelopen" TV en Radio
TV en Radio

Eerste Boer zkt Vrouw-koppel al zeker uit elkaar? "Spijt dat het zo is gelopen"

Eerste Boer zkt Vrouw-koppel al zeker uit elkaar? "Spijt dat het zo is gelopen"

Zondagavond vindt de reünie van ‘Boer zkt Vrouw’ plaats op VTM. Wie blijft bij elkaar en wie niet? Het ziet er in ieder geval niet al te best uit. Vriendschap bij de ene, ruzie bij de andere. Hoe loopt het meest bewogen seizoen tot nu toe af?

Voor Stef en Leen hebben we al onze hoop al opgeborgen. Nadat ze op romantische date de lakens hebben gedeeld, was het duidelijk voor de melkveeboer: er waren geen gevoelens in het spel. Tot grote ontgoocheling van Leen, die wel vlinders begon te krijgen. Maar toen Stef na ‘Boer zkt Vrouw’ contact bleef zoeken, zorgde hij alleen maar voor meer verwarring bij Leen.

“Ik heb nog contact gezocht. Dat was enkel om haar te troosten, maar ik snap haar reactie helemaal”, klinkt het bij de boer. Hij probeerde naar eigen zeggen zo normaal mogelijk te doen, omdat hij op dat moment geen duidelijk antwoord kon geven. “Dat wrong bij mij ook. Ik wist dat ik haar geen deftige uitleg had gegeven, maar ik kon het op dat moment niet onder woorden brengen. Ik wist niets”, haalt hij zijn schouders op.

Kalf verdronken

“Ik heb dat gewoon goed bedoeld. En ik wou het niet erger maken dan het al was”, legt Stef uit. Maar het kalf was al verdronken. “Ik denk wel dat ik wel te lang gehoopt heb. Maar dat kwam omdat het niet fatsoenlijk was afgesloten”, denkt Leen erover. “Mijn verstand zei me dat het niets meer kon worden, maar mijn hart was elke keer blij als hij weer iets stuurde.”

En dat is best confronterend voor de boer. Stef breekt meteen in tranen uit. “Ik voel mij heel schuldig over hoe het allemaal gelopen is”, moet hem van het hart. “Maar ik wilde gewoon een troost zijn voor haar. Ik was bezorgd en wilde weten hoe het met haar was”, aldus de boer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws