Het loopt helemaal mis bij Coely in 'Masked Singer' na slecht nieuws van dokter TV en Radio
TV en Radio

Het loopt helemaal mis bij Coely in 'Masked Singer' na slecht nieuws van dokter

Het loopt helemaal mis bij Coely in 'Masked Singer' na slecht nieuws van dokter

Gisteren mocht Aaron Blommaert, ofwel Tovenaar, zich tot de grote winnaar van het derde ‘The Masked Singer’-seizoen kronen. Coely, ofwel Raaf, moet zich tevreden stellen met brons. En dat doet ze ook. De weg naar de finale was dan ook allesbehalve gemakkelijk voor de zangeres. De gezondheid van de zangeres liet haar serieus in de steek

Gisteren ging Tovenaar, en dus niet Raaf, met de overwinning naar huis. De indrukwekkende vogel leek van in het begin nochtans de gedoodverfde winnares. “Ik ben een competitiebeest. Tuurlijk had ik graag die eerste plaats gehad, maar Tovenaar verdiende het zeker ook”, zegt Coely in Het Laatste Nieuws. “Ik was vooral blij dat die vleugels er eindelijk af mochten, zo zwaar! Dat pak was geen lachertje”, lacht ze.

En dat is niet gelogen: het is inderdaad niet altijd een lachertje geweest voor de rapster. Coely kampte de voorbije jaren met serieuze stressaanvallen. Dat in combinatie met zo’n loodzwaar, claustrofobisch pak, is natuurlijk niet de beste combinatie. “Al viel dat uiteindelijk nog mee, omdat ik veel ademhalingsoefeningen heb gedaan om rustig te blijven”, vertelt ze. Maar helaas kreeg de zangeres klierkoorts midden in de opnames. “Dat speelde me meer parten”, klinkt het.

Sterker dan ooit

“Het komt er vooral op aan je angst opzij te zetten. Toch kreeg ik op een bepaald moment een appelflauwte. Ik kreeg het zelfs zo warm dat ik even moest gaan liggen”, weet Coely te vertellen. De zangeres heeft dan ook geen gemakkelijke periode achter de rug. Zo vocht ze onlangs nog tegen een zware depressie. Maar als Raaf heeft ze bewezen dat ze helemaal terug is. “Ik heb veel meegemaakt, maar ik ben sterker dan ooit”, besluit Coely. “Ik zal nog fouten maken, maar ik haal mezelf niet meer naar beneden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws