Krijgt Ingeborg nog een kleinkind? Zoon Robin Keyaert verklapt groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Krijgt Ingeborg nog een kleinkind? Zoon Robin Keyaert verklapt groot nieuws

Krijgt Ingeborg nog een kleinkind? Zoon Robin Keyaert verklapt groot nieuws

Robin Keyaert is intussen al meer dan een jaar de trotse papa van dochtertje Ruby. Ook Ingeborg ziet haar kleindochtertje doodgraag. Zal er binnenkort nog een kindje bijkomen? De MNM-presentator zegt waar het op staat.

Zo’n veertien maanden geleden mochten Robin Keyaert en zijn vriendin Jade hun eerste kindje verwelkomen, een dochtertje genaamd Ruby. De radiopresentator, die binnenkort ook in het Eén-programma ‘De Wonderjaren’ te zien zal zijn, vindt het vaderschap iets ongelooflijk moois.

“Je krijgt er een verantwoordelijk bij en voelt ook een nieuwe vorm van liefde die je nooit eerder hebt gekend”, vertelt hij aan Story. “Ik zie Ruby ongelooflijk graag en wil veel bij haar zijn”, aldus Robin. Hoewel hij gek is van zijn kleine spruit, zit er nog niet meteen een tweede kindje aan te komen. “Daar hebben Jade en ik nog niet over gebabbeld”, klinkt het.

“Ruby is nog maar veertien maanden oud, laat ons nog maar even genieten van haar en wennen aan ons gezinnetje”, legt hij uit. Toch sluit hij het niet uit. “Mijn mama zou het alvast niet erg vinden”, lacht hij. “Ze is een heel trotse oma en ziet Ruby doodgraag”, zegt Robin. Ingeborg is volgens hem een fantastische grootmoeder.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws