9 maanden na huwelijk: Hanne Troonbeeckx klapt uit biecht over haar relatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

9 maanden na huwelijk: Hanne Troonbeeckx klapt uit biecht over haar relatie

9 maanden na huwelijk: Hanne Troonbeeckx klapt uit biecht over haar relatie

Afgelopen zomer stapte Hanne Troonbeeckx in het huwelijksbootje met haar partner Steffen. De twee zijn intussen al zo'n vijf jaar samen en in een nieuw interview vertelt ze nu openlijk over hun relatie.

Hanne Troonbeeckx is al enkele jaren samen met de twaalf jaar jongere Steffen. In 2019 verloofden ze zich en vorig jaar gaven ze elkaar dan ook eindelijk het ja-woord. Aan TV-Familie verklapt ze nu wat het belangrijkste is dat ze tot nu toe heeft geleerd na het huwelijk. “Dat het even leuk is als ervoor”, antwoordt ze al snel.

“We zijn nu vijf jaar samen en de verbinding was - ook zonder dat boterbriefje - al erg sterk tussen ons”, biecht ze op. Toch vindt Hanne het wel heel bijzonder en leuk dat ze Steffen nu ‘haar man’ mag noemen. “Ook wanneer ik hem over ‘zijn vrouw’ hoor vertellen, glim ik van trots”, geeft ze eerlijk toe.

Ook zegt ze dat ze het belangrijk vindt om een goede balans te behouden tussen jezelf blijven en deel uitmaken van een relatie. “Ik geniet van de quality time die Steffen en ik samen doorbrengen, maar het is zeker niet zo dat we een Siamese tweeling zijn”, klinkt het. “Steffen werkt veel, dus ik heb genoeg tijd om met vriendinnen af te spreken of lekker alleen thuis te zijn. Iets waarvan ik ook enorm kan genieten", legt Hanne uit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws