Na succesvolle eerste reeks: James Cooke onthult of er vervolg komt op 'Assisen' TV en Radio
TV en Radio

Na succesvolle eerste reeks: James Cooke onthult of er vervolg komt op 'Assisen'

Na succesvolle eerste reeks: James Cooke onthult of er vervolg komt op 'Assisen'

Gisteren beslisten de kijkers over de onschuld van Eveline Van Laecke, volgende week weten we of ze gelijk krijgen. En zo komt er een einde aan de succesvolle interactieve Play4-reeks ‘Assisen’. Hoewel we dus nog één aflevering tegoed hebben, hopen fans nu al op een vervolg.

‘Assisen’ was een enorm succes. De vraag of Eveline Van Laecke schuldig of onschuldig was aan de moord op Samuel Indria hield Vlaanderen wekenlang bezig. “Ik heb zoveel leuke reacties gekregen. Dat doet echt deugd. Als je iets maakt, wil je natuurlijk dat de mensen er met plezier naar kijken”, vertelt James Cooke in HLN Showbits. Zijn productiehuis Dedsit heeft de reeks namelijk gemaakt. “Er zijn maar liefst 100.000 stemmen binnengekomen. Ik vind dat wel een serieus aantal, ik ben ervan geschrokken.”

De kijkers zijn duidelijk mee in het verhaal. Betekent dat dat we op een tweede seizoen mogen rekenen? “De zender Play4 gaat beslissen of er nog een vervolg komt of niet”, weet James te vertellen. “Maar ik heb er toch een heel goed gevoel bij. We hebben een gemiddelde van een dikke 600.000 kijkers, uitgesteld kijken en rerun erbijgerekend. Dat is wel een goed cijfer voor een fictiereeks”, bedenkt de tv-maker zich. “Dus fingers crossed en hopen dat we nog verder mogen.”

Dat hopen de kijkers in ieder geval ook. De reeks viel duidelijk in de smaak. “Zoiets mogen ze nog wel eens maken”, “Topserie met goede acteurs, zo mogen ze er meer maken”, “Dit was tenminste eens vernieuwend”, “Spannend, topreeks! Hopelijk komt er een vervolg” en “Ik wil nog wel zo’n interactieve reeks, met een nieuw verhaal dan”, duimen ze op Facebook.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws