Kristel Verbeke gebroken van verdriet: "Haar verloren in een verkeersongeval" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kristel Verbeke gebroken van verdriet: "Haar verloren in een verkeersongeval"

Kristel Verbeke gebroken van verdriet: "Haar verloren in een verkeersongeval"

Ex-k3 Kristel Verbeke (48) deelde onlangs leuke foto's van haar dochter Nanou, die al negentien kaarsjes mocht uitblazen. Maar het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, ook voor Kristel niet. Ze verloor twee zussen op jonge leeftijd.

Zo deelde Kristel een foto op haar Instagram Stories van haar zus Isabelle, die overleed in een verkeersongeval toen Kristel slechts 14 jaar oud was. Isabelle stierf onverwachts op 21-jarige leeftijd in een verkeersongeval.

"Ik deel niet vaak foto’s van mijn zussen, maar vandaag is het 34 jaar geleden dat ik mijn oudste zus Isabelle verloor in een verkeersongeval. Ik vraag me al heel de dag af hoe het nu zou zijn en wat we samen allemaal zouden doen", aldus Kristel geëmotioneerd.

Ook één van haar andere zussen Véronique stierf op jonge leeftijd. En alsof dat nog niet genoeg was, verloor ze ook haar vader toen ze startte aan haar carrière bij k3. "Het verdriet slijt een beetje, maar het gemis blijft."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws