Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' deelt vreselijk nieuws: "Volledig afgebrand" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' deelt vreselijk nieuws: "Volledig afgebrand"

Laura Lieckens uit 'Blind Getrouwd' deelt vreselijk nieuws: "Volledig afgebrand"

Laura Lieckens, die enkele jaren geleden deelnam aan 'Blind Getrouwd', is inmiddels hertrouwd en samen met haar nieuwe partner heeft ze ook een zoontje van 1,5 jaar, Eben. Helaas heeft Laura nu zeer droevig nieuws te melden op haar Instagramverhaal.

Zo is de woning van haar kinderopvang volledig uitgebrand. “Ebentje zit sinds augustus in een nieuwe kinderopvang van twee fantastische mensen. Frieda en Lana zijn moeder een dochter en geven alles voor onze kindjes! Niets is te veel. Alleen maar het beste is goed genoeg”, steekt ze van wal op haar Instagram Stories.

“Nu is gisteren hun huis volledig afgebrand. Het is onbewoonbaar en ze hebben letterlijk niets meer. Geen kleding, bedden, toiletgerief …”, aldus Laura. De kinderverzorgsters woonden ook in het huis. Daarom hebben ze met de ouders een crowdfunding opgestart.

Steunactie

“Wij hebben als ouders een steunactie opgestart. Elke bijdrage zorgt ervoor dat ze hun leven terug kunnen opbouwen”, schrijft Laura. Wie de actie wil steunen, kan hier terecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws