Laura Tesoro krijgt unieke kans van VTM: "Dat is een serieus compliment" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Laura Tesoro krijgt unieke kans van VTM: "Dat is een serieus compliment"

Laura Tesoro krijgt unieke kans van VTM: "Dat is een serieus compliment"

Laura Tesoro wordt overladen met complimentjes door haar indrukwekkende passage in 'Special Forces: Wie durft wint'. Binnenkort zal ze opnieuw schitteren in een tv-programma van VTM en daar verklapt ze nu al wat meer over.

Laura Tesoro scheert niet alleen hoge toppen als zangeres, ze is ook geregeld te zien op televisie. Na 'Belgium's Got Talent', 'The Voice' en 'Een echte job', laat ze zich nu van een totaal andere kant zien in 'Special Forces'. Ze is de zender dan ook dankbaar dat ze in dit programma kan laten zien wat ze waard is. "Dit is veruit het hardste én coolste dat ik ooit heb gedaan", geeft ze toe in TV-Familie. "Ik voel dat ze bij VTM echt in mij geloven en dat doet enorm veel deugd", klinkt het.

"Ik krijg ook veel coaching", gaat ze verder. Dat ziet Laura als een soort investering in een traject dat je samen aflegt. "Bij VTM voel ik me volledig op m'n plek", onderstreept ze. Binnenkort zal ze ook te zien zijn in 'Starstruck', een grote shiny-floor show die ze solo zal presenteren. "Die opnamen zijn achter de rug. Het was enorm spannend", zegt ze. Zeker omdat ze niet op iemand kon terugvallen op het podium. "De zenuwen gierden door m'n lijf. Dit is echt dé kans om mezelf te bewijzen als presentatrice", benadrukt ze.

Compliment

Hoewel ze zenuwachtig was tijdens de opnames, werd ze wel heel goed begeleid. "Dus ook hier mijn dankbaarheid, voor het team backstage. Ik stond er niet alleen voor", vertelt Laura. Zo kreeg ze heel wat tips, waardoor de opnames best wel vlot verliepen. Laura's eerste shiny-floor show is alvast een grote stap vooruit in haar tv-carrière. "Ik beschouw 'Starstruck' als een serieus compliment. Dat ze bij VTM vinden dat ik hier klaar voor ben: wow!", besluit ze.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws