Liefdesdrama voor StuBru-gezicht Eva De Roo: "Lange tijd over gezwegen en gelogen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Liefdesdrama voor StuBru-gezicht Eva De Roo: "Lange tijd over gezwegen en gelogen"

Liefdesdrama voor StuBru-gezicht Eva De Roo: "Lange tijd over gezwegen en gelogen"

Eva De Roo is momenteel bezig met het maken van een programma over overspel. Maar in de podcast 'Lotte gaat diep' van Lotte Vanwezemael onthult de radiopresentatrice van StuBru nu dat ze zelf al eens ontrouw is geweest.

Eva De Roo (35) vormt al jaren een koppel met Jan Paternoster (34) van de band Black Box Revelation. In 2019 gaven ze elkaar het jawoord en niet veel later volgden ook twee zoontjes: Lucca (3) en Arto (1,5). Hoewel ze momenteel erg gelukkig is in haar relatie, was dat vroeger niet altijd zo.

Zo vertelt Eva in 'Lotte gaat diep' dat ze zelf al ontrouw is geweest aan het einde van relaties. "Ik ben daar niet fier op, hoor. Het is soms een dunne grens", aldus de radiopresentatrice. "Maar zodra je je bedrogen vóelt, is het waarschijnlijk al overspel. Net zoals bij ongewenste intimiteiten. Zodra één iemand zich er niet goed bij voelt, kan het niet door de beugel", zegt de radiostem.

Gedeelde Spotify-lijst

"Tijdens mijn vorige relatie had ik met iemand anders een gedeelde playlist op Spotify. Echt, moest Jan dat doen ... Dat zou aanvoelen als bedrog, omdat muziek mijn hart is", aldus Eva. Toch is overspel bespreekbaar in hun relatie. "De daad is pijnlijk, maar dat er lange tijd over is gezwegen en gelogen, zou ik nog veel erger vinden", besluit de radiopresentatrice.

Populair

Laatste nieuws