Loredana De Amicis maakt somber nieuws bekend: “Tumor” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Loredana De Amicis maakt somber nieuws bekend: “Tumor”

Loredana De Amicis maakt somber nieuws bekend: “Tumor”

Loredana De Amicis werd in haar leven al heel vaak geconfronteerd met zware gezondheidsproblemen. Zo liet ze vorig jaar een cyste op haar eierstokken weghalen en onderging ze al een zware operatie aan haar stembanden. Maar de zangeres had drie jaar geleden ook een tumor in de hals. Daar heeft de zangeres serieus van afgezien.

Het gaat beter dan ooit met Loredana. Haar gezondheid is eindelijk in orde en daar is ze enorm dankbaar voor. “Je mag alles hebben in je leven, als je niet gezond bent, heb je niks”, beseft Pat Krimsons vrouw maar al te goed in Het Laatste Nieuws. Zo heeft de 37-jarige zangeres enorm veel geluk gehad toen ze drie jaar geleden een gezwel aan een lymfeklier in haar hals operatief liet verwijderen.

“Kort na mijn operatie werd ik gecontacteerd door een meisje dat hetzelfde had meegemaakt. Ze had minder geluk dan ik. Zij moest wél chemo krijgen. Ik ben blij dat mij dat bespaard is gebleven en dat de tumor gewoon kon worden weggesneden”, bedenkt Loredana zich. “Ik weet hoe shit ik me na die operatie heb gevoeld. Dat was heftig. Drie maanden lang is m'n gezicht gedeeltelijk verlamd gebleven en omdat mijn zenuwstelsel was aangetast, kon ik niet eens televisie kijken, autorijden of koken.”

Tijd nodig

Stap voor stap is het gelukkig goed gekomen. “Maar nog elke dag word ik wakker met het gevoel alsof ik klop heb gekregen”, weet Loredana te vertellen. “Alles is mooi geheeld, maar ik word bijvoorbeeld nog snel moe. Mijn ene wang voelt ook nog altijd dof en kussen doe ik enkel met de andere wang”, klinkt het. “Mijn lichaam heeft tijd nodig om volledig te herstellen, voel ik.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws