Regi klapt uit biecht over verloofde Kristel: "Zal nog erger worden na de trouw" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Regi klapt uit biecht over verloofde Kristel: "Zal nog erger worden na de trouw"

Regi klapt uit biecht over verloofde Kristel: "Zal nog erger worden na de trouw"

Regi Penxten is opnieuw smoorverliefd en iedereen mag het weten. In februari maakte hij zijn relatie met de twaalf jaar jongere Kristel bekend, nog geen twee maanden later was het koppeltje al verloofd.

Twee jaar na zijn scheiding met Elke Vanelderen stapt Regi binnenkort weer in het huwelijksbootje. “Waarom zouden we wachten? Het mag vooruitgaan”, denkt de Limburgse dj erover in Het Laatste Nieuws. “Als ik rondom mij zie hoeveel miserie mensen bij dates ondervinden, besef ik steeds meer dat ik écht met mijn gat in de boter ben gevallen. Dus een verloving en trouwen? Waarom niet?”

“Ik leef op een roze wolk en wil het nu. Je moet nooit wachten met leuke momenten. We zijn verliefd en willen trouwen in volle verliefdheid”, besluit Regi. Toch moet het huwelijk nog even op zich laten wachten. Regi heeft het namelijk nog te druk. Zijn agenda staat volgepland met optredens: de mainstage Tomorrowland, zijn tour met zijn compleet hernieuwde 'Regi Live' én het Sportpaleis zijn daar slechts een paar voorbeelden van. “Dus trouwen zal dit jaar niet lukken”, aldus de dj.

Niet om gevraagd

Maar een koppel vormen met iemand die zo bekend is en talloze Sportpaleizen kan vullen, het lijkt ons niet evident. Valt al die media-aandacht Kristel niet te zwaar? “Het is toch wat raar voor haar, want ze heeft er niet om gevraagd”, beseft Regi in Het Belang van Limburg. “Maar ze heeft een drukke job en een goedgevuld sociaal leven, dus ik denk dat ze er nog niet zo heel veel last van heeft”, klinkt het. Maar na hun huwelijk zal daar wellicht verandering in komen. “Richting de trouw zal het waarschijnlijk wel wat erger worden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws