Opnieuw liefdesbreuk in 'Thuis'? "Hun relatie overleeft dit nooit"

230513leahthysthuisvrt1
Er is de laatste tijd heel wat kommer en kwel in ‘Thuis’-land. Het gaat de personages de laatste weken niet goed af. Mensen sterven, mensen worden aangeklaagd en koppels gaan uit elkaar.
Het gaat niet goed met de koppeltjes in ‘Thuis’. Dries’ (Yemi Oduwale) slippertje met Silke heeft heel wat roet in het eten gestrooid in zijn relatie met Judith (Katrien De Ruysscher). Of hun relatie dat zal overleven, is nog maar de vraag. Maar komt daar binnenkort nog een koppeltje bij? Ook voor Joren (Mathieu Carpentier) en Niels (Wannes Lacroix) ziet het er niet al te best uit.
Joren heeft een serieuze som geld gekregen van zijn oma, Veerle (Karin Tanghe), en wil dat ook gebruiken. Hij stelde voor om samen met Niels een huis of appartement te kopen, maar daar is Niels totaal nog niet aan toe. “Ocharme Joren, hij zag het samenwonen al helemaal zitten”, schrijft een trouwe ‘Thuis’-kijker op de fansite op Facebook. Die is er duidelijk niet gerust in, net zoals de meeste fans.

Geen toekomst

“Beetje naïef wel van Joren”, “Joren werkt al en Niels studeert nog, hun werelden verschillen te hard”, “Blijft die relatie wel bestaan?”, “Daar zit geen toekomst in” en “Ze zouden er beter mee stoppen”, reageren ze. Zou dit echt het begin van het einde zijn? In ieder geval, de kijkers hebben al een oplossing klaar. “Joren kan terug naar Stan”, grapt één van de hen. Maar ook in Gaby zien sommigen iemand die wel eens tussen de twee heren zou kunnen komen.