Margot Hallemans uit 'Familie' slaat nieuwe weg in: "Het kriebelde al een tijd"

26042023margothallemansvtm
Margot Hallemans is op dit moment even niet te zien in ‘Familie’. Maar niet gevreesd, tegen het einde van het seizoen keert haar personage Hanne Van den Bosche gewoon terug in de reeks. Tijdens haar korte break kon de actrice heel veel nadenken. Nu heeft ze besloten haar leven een nieuwe wending te geven.
“Ik voelde het al een tijdje kriebelen, maar nu ga ik het echt écht doen”, kondigt Margot Hellemans aan op Instagram. Na haar coachopleiding van vorige zomer heeft de actrice besloten één-op-ééncoachsessies aan te bieden voor jongeren en vrouwen en tussen de 14 en 30. “Omdat ik het liefst vanuit eigen ervaring werk en geloof in de kracht van specialisatie, richt ik me op deze specifieke doelgroep”, klinkt het.
Margot wil zich graag inzetten voor de mensen die het pad even kwijt zijn. “Zodat jij je ware zelf weer kan terugvinden”, schrijft ze. “Leer terug te leven vanuit jouw volste potentieel, in verbinding met je lichaam en intuïtie. Vrij, en vertrouwend op wat je hart je ingeeft.” En daar wil de coach een handje bij helpen. “Veel liefs voor jou en wie weet… tot binnenkort!”, sluit ze haar bericht af.

Respect

Margots fans hebben er alvast alle vertrouwen in. “Veel succes”, “Je gaat dat super doen”, “Je moet doen wat jou gelukkig maakt”, “Jaag je dromen na!”, “Trots op jou”, “Prachtig persoon, vanbinnen en vanbuiten”, “Zoveel respect” en “You go, girl”, klinkt het in de reacties.