Marie Verhulst spreekt klare taal over papa Gert: "Ik wil het anders doen"

230103GERTVERHULSTMARIEVERHULSTPHOTONEWS
Drie jaar geleden is het al dat Gert Verhulst Samson achterwege liet en zijn dochter Marie Verhulst als het nieuwe baasje van zijn harige vriend aanduidde. Dit weekend sluit Marie haar eerste reeks kerstshows af in Hasselt en Nederland.
Papa Gert zat op de eerste rij in De Panne om Maries eerste kerstshows te bewonderen. En zijn ex-collega’s konden dat wel appreciëren. “En hij vond het goed”, vertelt Koen Crucke trots in HLN Showbits. “We denken zeker nog wel eens aan hem, hoor”, wil Walter de Donder erover kwijt. Maar toch is Gert duidelijk verleden tijd.
“Wij zijn intussen natuurlijk al drie jaar bezig, dus heel veel van die kinderen hier in de zaal weten zelfs niet meer wie Gertje is. Sorry, papa”, geeft Marie voorzichtig toe. “Voor de ouders is het leuk omdat de oude, vertrouwde vrienden er nog bij zijn, dus dat is een beetje nostalgie. Maar voor de kinderen is het leuk omdat het wel een beetje jonger en frisser is misschien.”
Dat Marie er zelf ook veel plezier aan beleeft, dat staat buiten kijf. Ermee stoppen staat niet in haar woordenboek. “Ik wil langer het baasje van Samson geweest zijn dan mijn vader, dus ik moet nu nog 30 jaar”, besluit ze resoluut. “Met heel veel liefde en plezier”, voegt Gerts dochter er voor alle duidelijkheid aan toe. Ook haar collega’s willen nog zo lang mogelijk iedereen kunnen entertainen als Alberto, de burgemeester en Van Leemhuyzen.