Marthe van K3 en haar man Sinerjey Meyfroodt hebben groot nieuws te melden: "Zo trots!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marthe van K3 en haar man Sinerjey Meyfroodt hebben groot nieuws te melden: "Zo trots!"

Marthe van K3 en haar man Sinerjey Meyfroodt hebben groot nieuws te melden: "Zo trots!"

Marthe De Pillecyn combineert haar leven als K3 met het runnen van een dansschool. Dat doet ze samen met haar man Sinerjey Meyfroodt (35).

Voor het eerst spreekt Marthe openhartig over de dansschool. “Deze dansstudio is wel degelijk een tweede job, maar voor mij is dat pure ontspanning", zegt ze in Het Laatste Nieuws.

De dansschool bevindt zich in Ieper. "Da’s mijn momentje om even uit te blazen en thuis te komen bij een tweede familie. Hanne of Julia doen misschien aan aquagym in hun vrije tijd, ik rij met mij auto naar West-Vlaanderen", klinkt het.

“Sinerjey runt zijn dansschool al veel langer dan dat wij elkaar kennen, ver voor mijn begin bij K3. En dan ben ik er letterlijk ingerold en mee aan boord gekomen", aldus Marthe.

"Uiteraard omdat ik ook diezelfde danspassie als Sinerjey heb, maar ook omdat ik zo trots was op wat mijn man al bereikt had. Ik ben echt trots dat we dit samen als man en vrouw kunnen doen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws