Maureen Vanherberghen reageert op vuurincident: "Dat vind ik het ergste" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maureen Vanherberghen reageert op vuurincident: "Dat vind ik het ergste"

Maureen Vanherberghen reageert op vuurincident: "Dat vind ik het ergste"

Het Gala van de Gouden K’s liep bijna dramatisch af voor Maureen Vanherberghen. Tijdens de prijsuitreiking van een award stak ze haar haren in brand en daar moet ze nu nog wat over kwijt op de radio.

Maureen Vanherberghen mocht samen met enkele andere ‘Helden’ de Gouden K uitrijken voor beste Ketnet-programma. Toen ze een ballon kapot wou knallen met een vlammenwerper, kwam het vuur richting haar uit en daardoor stonden haar haren even in brand. In de ochtendshow van Qmusic vertelt ze daar nu meer over aan Maarten en Dorothee. “Ik ben helemaal oké”, begint ze.

“Ik besef dat het op tv er veel heftiger uitzag, dan dat het voor mij was”, gaat Maureen verder. “Op die beelden lijkt het echt alsof mijn hele hoofd eraan is. Dat is gelukkig niet zo”, verduidelijkt ze. Enkel wat weg geschroeid haar. “Voor de rest heb ik niets. Ook niet aan mijn kleren. Er was geen pailletje verbrand, er is niets gesmolten”, aldus Maureen.

“Het ergste vind ik vooral dat ik van die reacties moet lezen dat ik me moet schamen”, biecht ze op. Toch heeft ze daar meteen op gereageerd om te zeggen dat niemand dat doet met opzet. “Je mag nog zo veel voorbereiden als je wil, fouten gebeuren nu eenmaal. Hopelijk moet ik het niet meer meemaken, maar laat het een les zijn voor de toekomst”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws