Metejoor deelt plots slecht nieuws over zijn gezondheid vanuit Turkije Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Metejoor deelt plots slecht nieuws over zijn gezondheid vanuit Turkije

Metejoor deelt plots slecht nieuws over zijn gezondheid vanuit Turkije

Metejoor heeft enkele drukke maanden achter de rug. De zanger besloot daarom om even te ontspannen in het Turkse Istanbul, maar dat verloopt toch niet helemaal volgens plan. Op zijn Instagramverhaal heeft hij iets minder leuks te melden.

Het gaat hard voor Metejoor. De zanger heeft de ene hit na de andere beet en zijn agenda staat bomvol met optredens. Dit najaar zal hij zelfs op de planken staan van het Antwerpse Sportpaleis. Daarnaast schittert hij momenteel ook in het VTM-programma ‘Liefde voor muziek’.

Om even te ontsnappen aan al die drukte, trok hij zopas naar Turkije. Op zijn Instagramverhaal liet hij weten dat hij momenteel vertoeft in Istanbul en daar heeft hij onder andere de stad al wat verkend en een voetbalmatch bijgewoond. Helaas heeft Metejoor nu ook slecht nieuws te melden.

Ziek in bed

De zanger deelt namelijk een kiekje waarop te zien is dat hij in bed ligt in zijn hotel. Hij verklapt ook meteen dat hij ziek is. “Dus ook m’n Turkse amandelen kunnen ontsteken blijkbaar”, schrijft hij op het plaatje. We wensen hem veel beterschap toe!

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws