Metejoor maakt erg droevig nieuws bekend: “Het is voorbij” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Metejoor maakt erg droevig nieuws bekend: “Het is voorbij”

Metejoor maakt erg droevig nieuws bekend: “Het is voorbij”

Metejoor gaat niet bepaald door een gemakkelijke periode. Daar heeft zijn relatiebreuk met Britt na vier mooie jaren iets mee te maken. Maar gelukkig kon de zanger zich de afgelopen weken optrekken aan zijn theatertour. Maar ook daar komt nu helaas een einde aan.

Aan alle mooie liedjes komt een eind, helaas ook aan zijn tour. “Onze theatertour zit er bijna op”, laat Metejoor weten op Instagram. Dit weekend staat de zanger nog drie keer voor een volledig uitverkochte Stadsschouwburg in Antwerpen. “En op 27 mei sluiten we af in schoonheid, in Ancienne Belgique in Brussel.” Nog een paar leuke vooruitzichten dus!

Ook zijn fans betreuren dat het de tour er alweer op zit. Maar ze zijn laaiend enthousiast! “Wat een zalig concert”, “Een pracht van een show”, “Je was geweldig”, “Jullie waren stuk voor stuk toppers”, “We hebben er enorm van genoten”, “Elke keer opnieuw genieten”, “Je doet dat zo goed”, “Kijk al uit naar vrijdag”, “Mij zie je nog in de AB!” en “Heel veel succes en plezier nog”, lezen we in de comments.

Ancienne Belgique

Maar niet getreurd als je Metejoor deze keer niet aan het werk hebt gezien, want je kan er nog bij zijn! Voor zijn concert in de AB zijn er nog enkele tickets te verkrijgen. “Dus wees er snel bij en ga samen met ons volleeeeedig los in Brussel”, roept de zanger zijn fans op.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws