'De Mol'-winnaar Lancelot onthult meer: zo klikte het écht onder de kandidaten TV en Radio
TV en Radio

'De Mol'-winnaar Lancelot onthult meer: zo klikte het écht onder de kandidaten

'De Mol'-winnaar Lancelot onthult meer: zo klikte het écht onder de kandidaten

Helaas, ‘De Mol’ zit er weer op voor dit jaar. Maar voor de kandidaten betekent dat wel dat ze elkaar eindelijk, na al die maanden, terug in de armen kunnen sluiten. En dat is uitgebreid gebeurd tijdens de reünie-aflevering afgelopen zondag. Want zelden was de groep zo hecht als dit jaar, zo blijkt nu.

Zelfs in het spel hielpen de kandidaten elkaar. “Als er informatie moest worden uitgewisseld, zetten wij ons gewoon met tien aan tafel met onze molboekjes: 'Oké, zeg maar. Wat was die nummerplaat nu weer?’”, weet verliezend finalist Toos te vertellen in Humo. “En toch is het onmogelijk om een méér uiteenlopende groep bij elkaar te zetten”, pikt Comfort, de mol, in. En zeker ook winnaar Lancelot heeft er met deze groep vrienden voor het leven bij.

“In het dagelijkse leven zouden wij geen koffie gaan drinken met elkaar, gewoon omdat onze werelden zo anders zijn”, denkt hij erover. “Maar het was zoals bij mijn vrienden en mijn broers: discussies konden stevig en in the face zijn, maar daarna deed iedereen weer normaal. Er was een groot onderling respect. Iedereen houdt van elkaar, echt waar”, onderstreept Lancelot. Ook hij is door de groep erg graag gezien, terwijl hij bij de kijker niet altijd zo in de smaak viel.

De onvermoeibare kern

Maar de directe communicatie van Lancelot kunnen Toos en Comfort juist enorm appreciëren. “Ik heb graag mensen die straight to the point zijn”, zegt Commy. “Je weet binnen de seconde wat je aan Lancelot hebt. En hij is een teddybeer, hè!” Vrienden voor het leven dus. Vooral de drie finalisten waren drie handen op één buik.

“In de loop van de reis is onze band alleen maar hechter geworden”, zegt Toos in Het Nieuwsblad. “De rest ging netjes slapen, wij waren de enigen die elke nacht met z’n drietjes tot vier uur in de jacuzzi bleven zitten. De rest was een komen en gaan, maar wij waren er altijd met z’n drieën”, klinkt het. “De onvermoeibare kern”, glundert Commy.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws