Pijnlijk voor Lancelot uit 'De Mol'! Winnaar reageert op bikkelharde commentaar

230508lancelotdemolplay4
Het doek is gevallen en de mol is uit haar schaduw getreden. Tot grote verbazing van heel wat kijkers werd Comfort, ook wel Commy, gisterenavond ontmaskerd als de saboteur van het spel. Lancelot, die haar al vrij snel op het spoor was, mocht zich tot de grote winnaar kronen. Dat kwam als een enorm cadeau, zeker na de harde kritiek die hij de laatste weken moest slikken.
The word is out: Comfort is de mol! Finalisten Toos en Lancelot hadden haar spelletje in de gaten, maar slechts één iemand kon de beste zijn en dat was Lancelot. Hij gaat - tegen zijn eigen verwachtingen in - met de groepspot naar huis. “Dat ik steeds verder geraakte, maakte me des te meer gedreven om de finish te halen. Toen ik gewonnen had, duurde het eventjes voor ik dat echt besefte”, reageert Lancelot in Het Laatste Nieuws. “Dat moment was de kers op de taart.”
Zo kon hij het avontuur op de mooist denkbare manier afsluiten. Want dat avontuur is best hard geweest voor Lancelot. Hij werd namelijk serieus door het slijk gehaald op sociale media. Zo fel zelfs dat hij Twitter van zijn gsm verwijderde omdat te kritiek te hard was. Én dat presentator Gilles De Coster besloot in te grijpen. Onsympathiek en arrogant werd de kandidaat genoemd. Maar hoe meer afleveringen volgden, hoe populairder Lancelot werd. “Ik had zwart op wit kunnen voorspellen dat Lancelot populair zou worden - hij is aan het uitgroeien tot de publiekslieveling - want hij is een toffe gast, punt”, zei Gilles recent in Humo.

Ligt achter mij

Intussen heeft Lancelot die commentaar een plaats kunnen geven. “Ik snap dat mensen een mening hebben, maar ik surf vandaag écht op een goede vibe”, klinkt het bij de welverdiende winnaar van ‘De Mol’. “Ik heb dan ook geen zin meer om daar nog over te praten. Dat ligt achter mij”, besluit hij vastberaden. Nu is het dus volop nagenieten van de spannende ontknoping van gisterenavond!