Net na 'Liefde voor muziek': Hanne Verbruggen moet nog wat kwijt over Portland Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Net na 'Liefde voor muziek': Hanne Verbruggen moet nog wat kwijt over Portland

Net na 'Liefde voor muziek': Hanne Verbruggen moet nog wat kwijt over Portland

Gisteren konden we kijken naar een nieuwe aflevering van 'Liefde voor muziek' en daarin stond de muziek van Portland centraal. Na de uitzending moet Hanne Verbruggen van K3 op Instagram nu nog wat kwijt over Jente Pironet en Sarah Pepels.

Net voor de start van het huidige seizoen van 'Liefde voor muziek' kwam er plots triest nieuws naar buiten over Portland. Zo maakte Sarah bekend dat ze haar eigen weg ging inslaan. Doordat de opnames reeds waren afgerond, zijn ze wel nog met hun tweetjes samen te zien in 'Liefde voor muziek'. Gisteren coverden de verschillende artiesten enkele liedjes van Portland en Hanne Verbruggen moet nu nog wat kwijt over hen.

"En dan last but not least: onze Porties!", begint ze op Instagram. "Wat ben ik blij dat de wereld jullie nu een beetje beter kent. Telkens waren we zo onder de indruk van jullie muziek, maar ook zo vertederd door hoe lief, getalenteerd, bescheiden, dankbaar en oprecht jullie zijn", schrijft het K3'tje onder enkele leuke kiekjes. "Jullie hebben een speciaal plekje in mijn hart. Alleen maar liefde", voegt Hanne er nog aan toe.

Lof

De volgers van Hanne laten alvast weten dat ze genoten hebben van 'Liefde voor muziek'. "Iedereen heeft ons verbaasd, allemaal talentjes samen", "Jullie zijn zo'n geweldige bende", "Toppers", "Zo ongelooflijk trots op jullie. Iedere week bewezen dat jullie terecht daar hebben gestaan, wat een versies", "Weer zo genoten van de aflevering", "Leukerds", "Geweldige mensen", "Ik geniet zo van dit programma", "Jullie waren top allemaal" en "Zo'n leuke aflevering", klinkt het in de comments.

Populair

Laatste nieuws