Moeilijk besef voor Laura Tesoro: "Ik moet het leren accepteren" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Moeilijk besef voor Laura Tesoro: "Ik moet het leren accepteren"

Moeilijk besef voor Laura Tesoro: "Ik moet het leren accepteren"

Laura Tesoro smijt zich momenteel voor de volle 100 procent in ‘Special Forces: Wie durft wint’. Dat de zangeres ballen aan haar lijf heeft, heeft ze nu wel bewezen. Toch is het terugzien van de beelden niet altijd even gemakkelijk voor haar.

In ‘Special Forces’ botste Laura Tesoro meteen tegen haar eigen grenzen aan. “Ik kreeg gewoon geen lucht meer. Ik had toen al iets van: ‘Dit kan ik niet aan!’”, zegt de 26-jarige zangeres in Dag Allemaal. Maar ze wist een stevige indruk achter te laten op de kijkers. Tot hun grote verbazing blijft Laura op haar tanden bijten. “Ik heb veel geweend, maar het heeft me verbaasd hoever je lichamelijk kan gaan als je de knop in je hoofd omdraait”, bedenkt ze zich.

“Ik wilde sowieso niet naar huis vooraleer ik mezelf was tegengekomen”, klinkt het bij Laura. En dat is haar meer dan gelukt. “Ik kan veel meer aan en ben een pak sterker dan ik dacht.” Toch heeft ze nog moeilijke momenten bij het terugzien van de beelden. Niet omdat het een loodzware uitdaging was, maar wel omdat de kijkers een heel andere kant van haar te zien krijgen. “Normaal verschijn ik opgemaakt op het podium of voor de camera. Ik heb mij nog nooit van deze kant durven laten zien, stond letterlijk met de billen bloot”, beseft de zangeres en presentatrice.

Schrikte mij het meeste af

“Dat schrikte mij op voorhand wel af”, biecht Laura eerlijk op. “Ik doe altijd mijn best om verzorgd voor de dag te komen, omdat ik bang ben om er lelijk uit te zien of lelijk gevonden te worden. In de woestijn moest ik dat allemaal loslaten”, vertelt ze. “Dat maakt dit programma zo authentiek, alle deelnemers zijn zo puur en zichzelf. Iedereen krijgt nu de gestripte, onopgemaakte versie van mij te zien en dat is best confronterend”, geeft Laura toe. “Maar dat is misschien niet slecht. Dit is een deel van mij en dat moet ik accepteren.”

11 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws