Na alle heisa: Koen Wauters geeft ongezouten mening over 'The Voice'-collega Natalia Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na alle heisa: Koen Wauters geeft ongezouten mening over 'The Voice'-collega Natalia

Na alle heisa: Koen Wauters geeft ongezouten mening over 'The Voice'-collega Natalia

Natalia kwam onlangs in een mediastorm terecht. Zo werd de zangeres onder meer beschuldigd van 'divagedrag' na de eerste uitzending van 'Astrid en Natalia: back to reality'. In Story reageert nu ook Koen Wauters voor het eerst op alle heisa.

Binnenkort starten de liveshows van 'The Voice van Vlaanderen'. Koen Wauters hoopt alvast op de overwinning. "Ik wil graag winnen. In de eerste plaats voor mijn kandidaten, want 'The Voice' is een mooie springplank naar een carrière in de muziekwereld, maar ook voor mezelf. Ik ben competitief, ik doe niet voor niks al dertig jaar aan autoracen", vertelt hij daarover in Story.

En ook zijn collega Natalia zal er - ondanks alle commotie - opnieuw bij zijn. "Tuurlijk, want dat heeft niets met 'The Voice' te maken", vertelt hij daarover. "En voor de rest wil ik daar niet te veel over kwijt. Laat het vooral achter ons." Al wil hij toch nog iets kwijt over zijn 'The Voice'-collega.

Hart op de tong

"Hoe ik Natalia ken? Als iemand met het hart op de tong. Ik ken haar al meer dan twintig jaar op die manier en zo zal ze ook altijd blijven. En zo mag ik ze ook graag. Je weet wat je aan haar hebt", vindt Koen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws