Zien we Bart De Pauw binnenkort terug op de VRT? Frederik Delaplace schept eindelijk duidelijkheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zien we Bart De Pauw binnenkort terug op de VRT? Frederik Delaplace schept eindelijk duidelijkheid

Zien we Bart De Pauw binnenkort terug op de VRT? Frederik Delaplace schept eindelijk duidelijkheid

Er was de afgelopen week heel wat te doen rond Bart De Pauw. Gisterenavond was Frederik Delaplace, de CEO van de VRT, te gast in 'Terzake'. Daarin had hij het ook over een eventuele terugkeer van de 55-jarige tv-maker.

Veel fans willen Bart De Pauw terug op tv. Ook heel wat BV's sprongen deze week in de bres voor de tv-maker nadat hij zijn excuses aanbood via Instagram. Maar van een terugkeer naar de VRT lijkt alvast geen sprake te zijn.

"Het zou bijzonder merkwaardig zijn als de gedelegeerd bestuurder van de publieke omroep terug gaat samenwerken met iemand die onlangs nog 13 miljoen euro schadevergoeding vroeg van dit huis. Dat was niet de insteek van de gesprekken", vertelde Frederik Delaplace, de CEO van de VRT, op donderdag bij 'Terzake'.

Schuldbesef

"We hebben een aantal vergaderingen - maximaal vier - met de heer De Pauw gehad. We zijn geëvolueerd van de vaststelling dat De Pauw aangaf schuldbesef te tonen en bereid was excuses aan te bieden. Wij vonden dat zeer waardevol. Ik hoef niet voor slachtoffers te spreken, dat kunnen ze zelf goed. Wij vonden dat het ontbrekend element in een onverkwikkelijke zaak. Wij dachten in eer en geweten iets goeds te doen in deze zaak door het ontbrekende element, met name het schuldbesef en de excuses, makkelijker te maken", klonk het.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws