'Familie'-acteur Bill Barberis onthult voor het eerst: "Daarom ben ik toen bij 'Thuis' vertrokken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-acteur Bill Barberis onthult voor het eerst: "Daarom ben ik toen bij 'Thuis' vertrokken"

'Familie'-acteur Bill Barberis onthult voor het eerst: "Daarom ben ik toen bij 'Thuis' vertrokken"

Bill Barberis is momenteel te zien in 'Familie' als Linus, de nieuwe vriend van Veronique Van den Bossche (Sandrine André). Maar de acteur speelde ook vier jaar mee in 'Thuis', als loodgieter Toon Vrancken. In Primo onthult hij nu voor het eerst waarom hij de soap verliet zeven jaar geleden.

Zo heeft Bill Barberis zelf gevraagd aan de makers om te vertrekken bij 'Thuis'. "Het klopt dat ik destijds zelf de keuze heb gemaakt om 'Thuis' te verlaten", vertelt de acteur in Primo. Hij legt ook uit waarom hij wilde weggaan bij de soap.

"Ik wou nieuwe paden bewandelen en pistes verkennen die ik nog niet had verkend", aldus Barberis. "Ik was vooral nieuwsgierig naar andere dingen", gaat hij verder. Zo heeft hij zeker geen slechte herinneringen aan zijn periode bij 'Thuis'.

Veel liefde

"Ik kijk met heel veel liefde terug op die tijd. Iedereen snapte mijn vertrek toen wel, en al lieten ze me verstaan dat ze graag hadden dat ik bleef, hebben ze me met veel liefde laten gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws