Na breuk met Ivan onthult 'Bachelorette' Elke Clijsters meer over liefdesleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na breuk met Ivan onthult 'Bachelorette' Elke Clijsters meer over liefdesleven

Na breuk met Ivan onthult 'Bachelorette' Elke Clijsters meer over liefdesleven

De zoektocht van Elke Clijsters naar de perfecte man in 'De Bachelorette' draaide uit op een totale flop. Nu heeft ze opvallend nieuws te vertellen als een van haar volgers vraagt of ze op date wil gaan.

In ‘De Bachelorette’ ging Elke Clijsters op zoek naar de ware liefde, maar dat bleek toch geen groot succes te zijn. Op het einde van de reeks besloot ze om voor Ivan te kiezen, maar de twee besloten al snel om een punt achter hun relatie te zetten. Sindsdien zijn ze gewoon vrienden en ging Elke voor een lange tijd als single door het leven.

Echter onthulde ze afgelopen zomer opmerkelijk nieuws aan Het Laatste Nieuws. Elke bekende namelijk dat ze een prille relatie had, maar meer wilde ze er toen ook niet over kwijt. Niet veel later deelde ze dezelfde boodschap op haar Instagrampagina. “De liefde heeft mij gevonden”, klonk het toen.

Sindsdien heeft ze niets meer verteld over haar nieuwe vriend. Tot nu dus, want ‘De Bachelorette’ laat weten waar het op staat. Aan haar volgers vroeg ze wat hun goede voornemens zijn voor het nieuwe jaar en iemand reageerde daar het volgende op: “Een date scoren met Elke.” Elke slaat meteen dat aanbod af. “Ik ben niet beschikbaar”, klinkt het kort en bondig.

Na breuk met Ivan onthult 'Bachelorette' Elke Clijsters meer over liefdesleven

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws