Na breuk met Rik Verheye: Ella Leyers ziet er plots helemaal anders uit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na breuk met Rik Verheye: Ella Leyers ziet er plots helemaal anders uit

Na breuk met Rik Verheye: Ella Leyers ziet er plots helemaal anders uit

In februari kwam het droevige nieuws naar buiten dat Ella Leyers niet langer een koppelt vormt met Rik Verheye. Zo’n maand later verrast de presentatrice nu iedereen met een totaal nieuwe look.

Op 17 februari raakte bekend dat Ella Leyers en Rik Verheye een punt achter hun relatie hadden gezet. Amper zes maanden nadat ze onthulden dat ze samen waren, splitsten hun wegen alweer. De reden van de breuk? Volgens enkele naasten van de twee zouden ze te hard van stapel zijn gelopen.

Slechts na honderd dagen had Rik zijn toenmalige vriendin al ten huwelijk gevraagd en ze woonden ook al samen. Geen groot succes voor Ella in de liefde dus, maar op het vlak van carrière gaat het haar voor de wind. Zo schittert ze nog steeds als presentatrice in ‘De Ideale Wereld’ en dat programma doet het erg goed.

Deze week verraste ze plots alle kijkers van het praatprogramma, want ze verscheen ineens met een andere coupe op het scherm. De presentatrice heeft haar blonde lokken namelijk ingeruild voor een roos kapsel. Dat showt ze nu ook maar al te graag op haar Instagramverhaal. Een gedurfde keuze!

Na breuk met Rik Verheye: Ella Leyers ziet er plots helemaal anders uit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws