Na breuk tussen Rik Verheye en Ella Leyers: "Op valentijn met een ander gespot" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na breuk tussen Rik Verheye en Ella Leyers: "Op valentijn met een ander gespot"

Na breuk tussen Rik Verheye en Ella Leyers: "Op valentijn met een ander gespot"

Vorige week kwam het verrassende nieuws naar buiten dat Rik Verheye en Ella Leyers na amper zes maanden een punt hadden gezet achter hun relatie, en zo ook hun verloving afbliezen. De twee communiceren zelf niet over hun breuk, maar in TV-Familie kwamen er nu meer details aan het licht.

Vorige vrijdag kwamen we te weten dat Rik Verheye en Ella Leyers niet langer een koppel vormen. Waar het zo’n grote liefde leek te zijn - ze waren na amper 100 dagen al verloofd en bij elkaar ingetrokken -, moesten ze vaststellen dat ze te hard van stapel gelopen waren. “De liefde bleek niet zo groot als aanvankelijk werd gedacht”, wisten enkele goed geïnformeerde bronnen aan Het Laatste Nieuws te vertellen.

Volgens hen zou er geen derde in het spel zijn. Rik en Ella zelf reageren niet op het nieuws. “We gaan er niet verder over communiceren en willen ons concentreren op ons werk”, was Riks enige reactie in de krant. Maar nu raakte meer bekend over hun breuk. Enkele dagen ervoor kreeg de redactie van TV-Familie namelijk al berichten binnen die niet veel goeds voorspelden.

“Op valentijn zagen we Rik in de bar van het Lindner Hotel in Antwerpen”, vertelt een anonieme bron aan het weekblad. “Zonder Ella. Terwijl je toch zou vermoeden dat hij uitgerekend op valentijn op date zou gaan met zijn lief?” Maar niets is minder waar: de acteur was er in het gezelschap van een man. “En ja, Rik zag er erg bedrukt uit. ’t Was duidelijk dat er iets aan de hand was”, klinkt het. Niet veel later bleek dus dat hij en Ella al uit elkaar waren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws