Na pijnlijke breuk met Siska Schoeters: Tomas De Soete vindt opnieuw de liefde Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na pijnlijke breuk met Siska Schoeters: Tomas De Soete vindt opnieuw de liefde

Na pijnlijke breuk met Siska Schoeters: Tomas De Soete vindt opnieuw de liefde

Eind 2021 raakte het verrassende nieuws bekend dat Siska Schoeters en Tomas De Soete hun relatie na meer dan 14 jaar beëindigd hadden. De presentatrice is na anderhalf jaar nog niet opnieuw van straat. Haar ex daarentegen heeft wel een nieuwe vrouw ontmoet.

Anderhalf jaar geleden maakten Siska Schoeters en Tomas De Soete hun scheiding bekend. “Tomas en ik gaan uit elkaar. Na 14 jaar. Het was een hevige liefde, we hebben hard gelachen, hard gehuild, hard geleefd en alles gegeven voor elkaar wat we konden”, schreef de presentatrice eind 2022 op Instagram. “Er blijft alleen maar liefde en respect over. Die gaan we voor altijd samen doorgeven aan onze kinderen.”

Terwijl Siska nog even van het vrijgezellenleven geniet, heeft haar ex-man intussen opnieuw de liefde gevonden. Dat maakte de radio- en televisiepresentatrice zelf bekend in Feeling. De twee gingen destijds als goede vrienden uit elkaar. Siska is dan ook heel blij dat Tomas opnieuw gelukkig is. “Tomas heeft een toffe nieuwe vriendin en dat gun ik mijn kinderen helemaal”, zegt ze met de hand op het hart.

Moeilijke rol

Siska heeft er duidelijk geen problemen mee dat er een nieuwe vrouw in het leven van haar kinderen komt. “Nee, dat boezemt me geen angst in: een gelukkige vader betekent gelukkige kinderen, toch?”, denkt ze erover. "Ik ben zelf lang plusmoeder geweest en dat is een hele moeilijke rol, maar het kan letterlijk een plus zijn in iemands lieven", besluit de presentatrice.

Siska en Thomas hebben samen twee kindjes, Lucien en Minnie. Bovendien had Thomas al een zoon en een dochter, Leon en Martha, uit een vorige relatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws