"Dit is een slag in het gezicht": Tine Embrechts is er helemaal niet goed van Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Dit is een slag in het gezicht": Tine Embrechts is er helemaal niet goed van

"Dit is een slag in het gezicht": Tine Embrechts is er helemaal niet goed van

Tine Embrechts heeft zopas minder leuk nieuws vernomen. Op haar Instagrampagina uit ze nu haar frustraties en legt ze uit wat er juist aan de hand is. Bovendien roept ze haar volgers ook op om actie te ondernemen.

Tine Embrechts onthult op haar Instagrampagina dat ze graag gaat zwemmen in de vijver van het Boekenbergpark in Deurne. “Vandaag was het de laatste dag enkel voor de ijsberen, vanaf volgende week gaat de vijver weer open voor het grote publiek”, schrijft de actrice. Helaas komt er nu minder goed nieuws naar buiten, want de stad wil de openingsuren wijzigen.

“Nu overweegt het stadsbestuur van Antwerpen opeens om de zwemvijver en zwembad De Molen op Linkeroever, de enige twee plekken in heel Antwerpen waar je in openlucht kan en mag zwemmen, in de maanden mei, juni en september maar drie dagen te openen in plaats van alle dagen”, klinkt het misnoegd. “Dit is een slag in het gezicht van alle Antwerpenaren die hun hartje ophalen aan openluchtzwemmen”, aldus Tine.

Petitie

De actrice begrijpt deze keuze niet, omdat de zomers steeds warmer worden en niet iedereen een zwembad in de tuin kan plaatsen. "Laat ons dus proberen om deze beslissing nog tegen te houden en het iedereen te gunnen om regelmatig te kunnen zwemmen", zegt Tine. Daarom roept ze iedereen op om de petitie te ondertekenen. "Er is al zo'n tekort aan plekjes waar we kunnen zwemmen, Antwerpen heeft juist méér zwemwater nodig, niet minder lijkt mij", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws